Valikko Sulje

About

Markkinointiviestinnän ammattilainen

Olen vuonna 2019 Satakunnan Ammattikorkeakoulusta valmistunut markkinointiviestinnän ammattilainen. Työskentelen tällä hetkellä markkinointiviestinnän parissa yrityksessä Tradotim Oy, jossa vastuualueeseeni kuuluu yrityksen kaikki markkinointiviestintä esitteiden laatimisesta verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämiseen.

Vapaa-ajallani teen freelancer toimeksiantoja laskutusosuuskunta Eezyn kautta. Haluan sitä kautta kehittää osaamistani sekä saada työhön vaihtelua ja erilaisia näkökulmia. Täydennän markkinointiviestinnän osaamistani parhaillaan Hämeenlinnan Ammattikorkeakoulussa koodaukseen ja web-kehitykseen liittyvillä opinnoilla, koska web-kehittäjille ja verkkosivujen tekijöille vaikuttaa olevan kysyntää ja pidän verkkosivujen parissa työskentelystä.

Opiskelujen ja päätyön ohella olen ehtinyt tekemään lukuisia markkinointimateriaaleja, verkkosivuja ja muita markkinointiviestinnän materiaaleja useille eri yrityksille. Tutustu portfolioon>>>

Myynnin ammattilainen

Osaan soveltaa myynnin teoriaa markkinointiviestinnän käytäntöön ja tarpeen vaatiessa suunnitella yrityksesi sivuille palvelu- ja ostopolkuja, jotka helpottavat ja nopeuttavat asiakkaasi palvelukokemusta sivuillasi.

Niin työhistoriaani kuin opintoihin on kuulunut paljon myymistä ja asiakaspalvelua, joka antaa paljon eväitä myös markkinointiviestinnän parissa toimimiseen.

Ennen markkinointiviestinnä opintojani olen työskennellyt mm. yrittäjänä, teknisenä myyjänä, ääniteknikkona ja jopa rekan kuljettajana. Värikäs työhistoria on antanut perspektiiviä moniin eri ammatteihin ja siihen millaista on toimia PK-yrittäjänä Suomessa.